Autobedrijf Cieplik al 17,5 jaar een begrip in Uden

UDEN | Autobedrijf Cieplik/ABC Auto's is al 17,5 jaar gevestigd aan de Pannebakkerstraat 5 in Uden. Het autobedrijf heeft een groot aanbod aan occasions en is gespecialiseerd in Renault. "We kunnen met een trots gevoel terugkijken op de afgelopen jaren", vinden eigenaren Frank en Sonja Cieplik.

Klanten uit het hele land nemen de tijd en moeite om bij het Udense bedrijf langs te komen. "We hebben veel vaste klanten van het eerste uur en er zijn complete families die bij ons langskomen voor advies en onderhoud en de koffie die staat altijd klaar ." Het bedrijf voert behalve onderhoud ook A.P.K keuringen uit, waarbij je auto wordt gecheckt op verplichte onderdelen en indien noodzakelijk een verantwoord reparatieadvies wordt gegeven. Ook voor airco onderhoud en reparatie, schadereparaties, accucontrole, banden etc. kun je bij ABC Auto's terecht. "Er staan hier proffesioneel opgeleide monteurs klaar met de modernste apparatuur en techniek."

Momenteel koop je bij ABC Auto's nieuwe Renaults met hoge korting, dankzij de oude BPM regeling. Het gaat hierbij om nieuwe Clio's en Captur Automaat in diverse uitvoeringen en kleuren met tien kilometer op de teller. "Daarnaast hebben we een grote partij ex private lease auto's op vooraad met lage kilometerstanden en kunnen deze nu tegen scherpe handelsprijzen aanbieden. Doordat we wekelijks nieuwe aanvoer krijgen willen we de klant hier graag van mee laten profiteren." Ook voor bemiddeling bij het importeren of het laten verzorgen ervan kun je bij ABC terecht. Door jarenlange ervaring kunnen zij zeer jonge, gebruikte dealer auto's leveren tegen interessante prijzen. Meer informatie? Kijk dan op www.abcautosuden.nl of bel 0413 24 54 55.

Gerelateerde artikelen